Identitetsskapende omgivelser for høyere utdanning

Vi mener at videregående skoler, høgskoler og universiteter bør boble over av liv, kunnskap og idéutveksling. Derfor ønsker vi å skape rom som inviterer til deltakelse i både faglige og sosiale fellesskap. Ved å tilrettelegge for læring med gode og gjennomtenkte undervisningsmiljøer bidrar vi til at folk får en sterkere tilknytning til både stedet, historien og det faglige innholdet.

I tett samarbeid med deg vurderer vi utdanningsinstitusjonen som helhet og finner løsninger som passer akkurat dere. Med lang erfaring og en bred portefølje kan vi hjelpe deg med blant annet:

 • fagspesifikke undervisningslokaler med en klar identitet
 • nøytrale undervisningslokaler som kan romme ulike fag
 • miljøer spesielt utviklet for prosjektarbeid og gruppeoppgaver
 • soner for sosiale aktiviteter og pauser
 • lesesaler og fordypningsområder for enkeltstudenter
 • læringsområder spesielt tilrettelagt for forberedelse, samarbeid og sosiale sammenkomster

Vi samarbeider tett med både studenter, forelesere og eksperter for å utvikle unike miljøer med høy funksjonalitet, god komfort, gjennomtenkt design og ikke minst fleksibiliteten som trengs i en aktiv studiehverdag.

Samtidig jobber vi alltid tett med representantene dine når vi skal utvikle den ideelle interiørløsningen for nettopp din utdanningsinstitusjon. Sammen analyserer vi den visuelle identiteten og jobber for å skape omgivelser som er lett gjenkjennelige og tydelig uttrykker hvem dere er – og som samtidig gir optimale rammer for læring og utvikling.

Vi sørger for at prosjektet ditt er i trygge hender
Vi kan hjelpe deg med prosjekter av alle størrelser.

Enten du skal møblere et helt nytt utdanningsbygg, vil legge en langsiktig plan for institusjonens innredning eller bare trenger noen ekstra bord og stoler, har vi erfaringen og kunnskapen til å hjelpe deg. Våre dyktige prosjektledere bistår deg gjennom hele prosessen, fra idémyldring og planlegging til levering og montering, og sørger for at prosjektet ditt kommer trygt i havn.

Vi har tre egne fabrikker og et stort nettverk av leverandører som står klare til å hjelpe deg. Gjennom oss får du tilgang til et av landets største utvalg av design- og standardprodukter. Finner du ikke et standardprodukt som passer til prosjektet ditt, spesialdesigner vi enkelt og greit produktet du trenger. Vi kan skreddersy etter dine ønsker og behov.

Vi i Holmris Form/Funk jobber i ulike avdelinger. For deg betyr det at:

 • kontaktpersonen din hos oss jobber med utdanningsinstitusjoner – og bare det
 • du får en sparringpartner som jevnlig deltar på utdanningsmesser og kurs, og som har full oversikt over trender og de nyeste læringsmetodene
 • du får møbler som er produsert for bruk i skolen og ved universiteter, som tåler en trøkk og all slitasjen som følger med en aktiv studiehverdag
 • vi tilbyr fleksibilitet i forbindelse med levering og montering, slik at vi forstyrrer undervisningen minst mulig
 • vi er tilgjengelige gjennom offentlige innkjøpsavtaler, slik at du kan foreta alt av innkjøp via disse

Ta kontakt om du ønsker å vite mer

Tlf. +47 900 33 940
Eller mail oss: oslo@holmris-ff.no