Enten du driver et femstjerners hotell eller en liten nabolagsrestaurant, kan vi hjelpe deg med å innrede og skape perfekte omgivelser. Målet vårt er alltid å finne løsningene som gir gjestene dine lyst til å komme igjen – og igjen.

Skap en eksklusiv designopplevelse og stimuler gjestenes sanseinntrykk
For mange er selve definisjonen på nytelse å kunne unne seg et avbrekk fra hverdagen – enten på et hotell eller en restaurant som byr på følelsen av litt ekstra velvære og luksus.

Det gjør at gjestene stiller høye krav og at konkurransen ofte er skarp. Derfor legger vi alltid listen høyt når vi i samarbeid med deg skaper gjennomtenkte designopplevelser som bidrar til økt lojalitet blant gjestene dine – og en sterkere bunnlinje for deg.

Når vi samarbeider med deg, tar vi alltid utgangspunkt i kundeopplevelsen og den verdien du ønsker å gi gjestene dine. Vi forsøker alltid å inspirere, utfordre og holde et øye på de seneste trendene, samtidig som vi hele veien lytter til ønskene og behovene dine. Ved å utvikle et gjennomarbeidet konsept fremhever vi verdiene dine og skaper en opplevelse som appellerer til alle sanser.

Takket være kunnskapen og erfaringen vi har opparbeidet oss fra hotellnæringen, kan vi gi deg et konkurransefortrinn som vil imponere gjestene dine og gi dem uforglemmelige minner. Enten du er i ferd med å starte en liten bed-and-breakfast eller skal totalrenovere et eldre luksushotell, kan de erfarne spesialistene våre hjelpe deg med å sikre et unikt resultat helt i tråd med dine ønsker og behov.

Skreddersydde opplevelser
En av de fremste styrkene våre er at vi har muligheten til å formidle og videreføre hotellets egen designhistorie gjennom spesiallagde møbler og interiørløsninger vi produserer ved vår egen fabrikk i Silkeborg i Danmark. Vi har i mer enn 20 år utviklet unike kvalitetsløsninger på bestilling fra kundene våre, hvor vi tar oss av hele prosessen fra oppmåling til levering.

Vi tilpasser alt etter dine ønsker og ditt budsjett
Vi elsker design. Men vi elsker enda mer å gjøre kompromissløs design tilgjengelig for alle. Derfor er vi hele tiden opptatt av å bruke kunnskapen, ekspertisen og produksjonskapasiteten vår til å hjelpe deg med å skape unike opplevelser og løsninger for gjestene dine – uansett hvor stort budsjettet ditt er.

Vi garanterer at du vil få levert det resultatet du drømmer om, til en konkurransedyktig pris – med en oversiktlig prosess der du er med å påvirke fra start til slutt. Og selvfølgelig med levering til avtalt tid.

Et utsøkt måltid blir enda bedre i riktige omgivelser
Spesialistene våre hjelper deg også gjerne med å skape unike rom for minneverdige kulinariske opplevelser – uansett hvor stort kjøkkenet ditt er. Når vi innreder en restaurant, tar vi alltid utgangspunkt i gjestene og forsøker å skape en rød tråd i alt fra interiør, akustikk, belysning, materialvalg og dufter til sittekomfort, avstand mellom bordene og teksturen på stoffserviettene. Vi overlater med andre ord ingenting til tilfeldighetene.

Ta kontakt om du ønsker å vite mer

Morten Marius Andersen
Morten.marius@holmris-ff.no
+ 47 456 16 111

Tlf. +47 900 33 940
Eller mail oss: oslo@holmris-ff.no