SERVICE

Levering og montering

La det erfarne teamet vårt av logistikkeksperter og monteringsspesialister levere og montere bedriftens nye møbler for deg. Vi sørger for at møblene ankommer til avtalt tid og sted, og at du og kollegaene dine kan ta dem i bruk fra første stund.

Du trenger verken eksterne fraktselskaper, spesialverktøy eller tykke instruksjonmanualer for å bruke møblene. Vi tar oss av hele prosessen for deg – trygt og praktisk.

En smidig levering til avtalt tid og sted
Ekspertteamet i den interne logistikkavdelingen vår garanterer at du får riktig vare til avtalt tid og på avtalt sted. Vi koordinerer leveranser fra flere ulike leverandører, samler trådene og gir deg en helhetlig og sømløs leveranse.

Deretter overtar monteringsspesialistene våre arbeidet, og hjelper deg med å sette sammen og montere møblene på korrekt måte. De hjelper også til med å montere fester og annen spesialinnredning, slik at alt kommer på plass. De tar selvfølgelig også med seg all emballasjen og sørger for at alt er rent og ryddig – og at møblene er klare til bruk.

Vi beskytter inventaret ditt under leveransen
For å unngå riper og hakk i gulv, vegger, trapper og heiser i lokalene dine dekker vi til alle utsatte overflater på en trygg måte. På den måten unngår vi skader på bygningen og annet inventar under leveransen eller flytteprosessen.

Ta kontakt om du ønsker å vite mer

Tlf. +47 900 33 940
Eller mail oss: oslo@holmris-ff.no