Holmris Form Funk er en fullskala innredningsleverandør.

Til alle typer prosjekter produserer og leverer vi innredning til kontorer, kantiner, restauranter, cafeer, resepsjoner og andre typer fellesarealer etter spesialmål. Det eneste vi trenger er gode, målsatte og definerte 2 eller 3D tegninger.

Uansett materialer, farger og utførelser – vi leverer det som ønskes.

I tillegg er vi en av Norges største leverandør av alle typer løse designmøbler i alle kategorier.

Hos oss kan du innrede foretaket ditt komplett med kun ETT kontaktpunkt!

Vi ser et stadig større behov hos sluttkunde og bygg- og boligutviklere å lage kombinasjonsarealer, det vil si prosjekter som inneholder areal for både bolig, næring, kafe, restaurant, hotell og kino. Det er et ønske at nye bydeler ikke bare skal bo eller jobbes i, men leves i!

I større grad enn tidligere skal arbeidsplassen gi en hjemmefølelse. Arbeidsplassen skal ha egne sittegrupper for sosialisering, kjøkken for mat og kaffe, auditorium for felles opplevelser og barløsninger for sosiale tilstelninger. Dette er en utvikling Holmris Form/Funk er opptatt av å kunne tilby gode løsninger til. Vi har et bredt spekter av produsenter som tilbyr skreddersydde spesial- og faste innredninger som kjøkken, bar og resepsjon.

Gjennom å være en totalleverandør til kontor, hotell, restaurant/bar/kafe holder vi oss kontinuerlig oppdatert på utviklingen i bransjen, grønne løsninger og de siste trender fra inn- og utland. Vårt mål er alltid å være tidlig ute med innovative løsninger til morgendagens utfordringer.

Ta kontakt om du ønsker å vite mer

Tore Moen
tore@holmris-ff.no
+47 948 05 667

Holmris Form/Funk
Tlf. +47 900 33 940
Eller mail oss: oslo@holmris-ff.no