Scandic Falkoner

Et hotell med stjernedryss 

I løpet av de siste årene har Scandic åpnet to nye hoteller i København – og flere er underveis. Høsten 2018 åpnet Scandic Kødbyen dørene, og i august 2019 kunne totalrenoverte Scandic Falkoner Hotel ønske gjestene sine velkommen. 

Ved begge anledninger har HOLMRIS B8 hatt gleden av å jobbe tett med Scandic-kjeden og Koncept Arkitekter i Stockholm. Med Scandic Falkoner Hotel har både gjester og lokalbefolkningen på Frederiksberg fått mye å glede seg over. 

Det åpne hotellet

Med Scandic Falkoner har hotellkjeden ønsket å skape en destinasjon som byr på spennende opplevelser for både gjestene sine og lokalbefolkningen. Hotellets kafé og restaurant vender ut mot den travle gaten Falkoner Allé, og skal trekke forbipasserende inn i hotellets fellesområder. 

Her kan de utforske et univers med temaet «Backstage meets stardust», som viser til stedets nære tilknytning til underholdningsindustrien – og hotellets legendariske Falkoner-sal. 

Med dansk design i mørke, varme toner og flere tydelige referanser til film og teater – som masker, gamle filmplakater og kinoskilt – byr nye Scandic Falkoner på mye mer enn bare en seng å sove i. 

Samarbeid på høyt nivå

HOLMRIS B8 har i samarbeid med 73 leverandører vært ansvarlig for å innrede hotellets 334 rom, 12 møterom, restaurant med plass til 350 personer, cocktailbar og kafé samt de to eventsalene, hvor den største har plass til nærmere 3000 mennesker. 

– Samarbeidet med HOLMRIS B8 har vært fantastisk. Vi har jobbet med dem i mange år nå, og vi ser på HOLMRIS B8 som en verdifull partner som hjelper oss med å få prosjektene i havn. Det er aldri noe som ikke lar seg gjøre. Vi føler alltid at vi er i trygge hender, sier Marianne Pedersen, Pre-Opening Project Manager hos Scandic.