Yara

Yara: Grenlands stiligste kontorarealer

I hjertet av Grenland, har Yara International styrket sitt arbeidsmiljø gjennom et imponerende prosjekt i Bygg 25. Vi i Holmris Form/Funk er stolte over å ha vært en del av denne transformasjonen sammen med IARK. 

Yaras organisasjon satt spredt i flere bygg i industriparken, nå er rundt 160 personer samlet på ett sted. Prosjektet «Bedre sammen» landet mykt med innflytting i november/desember. 

Industrielt uttrykk og samhold

Yara ønsket seg et nøkternt, industrielt design som ikke gikk på kompromiss med funksjonalitet. Ved å velge energieffektive løsninger og materialer er interiør, ventilasjon og klimasystemer valgt med mål om lang levetid.

Med åpne løsninger og lys som flommer gjennom lokalene, har Yara nå en arbeidsplass som fremmer både individuell konsentrasjon og kollektivt samarbeid.

– Vi er absolutt bedre sammen, sier Jan-Fredrik Arnulf, prosjektleder hos Yara, og understreker hvordan de nye lokalene har forsterket samholdet og samarbeidet i organisasjonen.

Gjør din visjon til virkelighet med Holmris Form/Funk

Leter du etter en partner som forstår dine unike innredningsbehov? La oss bringe din visjon til liv med vår skreddersydde tilnærming og bredt spekter av designløsninger.

📞 Ser du etter en samarbeidspartner til ditt neste interiørkonsept?
Ta kontakt med oss her.