Lighthouse

Et helt hus innredet kun med gjenbruksjuveler

Københavns Universitet har åpnet dørene til det helt nye innovasjonssenteret Lighthouse – innredet uten et eneste nytt møbel.

Alle møblene er enten funnet i universitetets kjellere, skaffet gjennom HOLMRIS’ nettverk for donasjon av brukte møbler eller oppgradert fra overskuddsmateriale.

I tett samarbeid med Over Byen Arkitekter og Lighthouse har HOLMRIS vært ansvarlig for å lokalisere og finne ønskede møbler samt å forbedre, vedlikeholde og rengjøre alle møbler. Vi har til og med bygget nye møbler av overskuddsmateriale og gamle foldedører fra Panuminstituttet.

Se videoen nedenfor og hør hvordan vi i HOLMRIS har taklet denne oppgaven. Du kan også høre arkitekt Sofie Juul Hjort fra Over Byen Arkitekter snakke om hva som kreves for å innrede med gjenbruk, samt innovationsenterleder Marius Sylvestersen fortelle om samarbeidet.

Se TV2 Lorrys reportasje om Lighthouse (18:47).

Lighthouse video

Gjør din visjon til virkelighet med Holmris Form/Funk

Leter du etter en partner som forstår dine unike innredningsbehov? La oss bringe din visjon til liv med vår skreddersydde tilnærming og bredt spekter av designløsninger.

📞 Ser du etter en samarbeidspartner til ditt neste interiørkonsept?
Ta kontakt med oss her.