Scandic Spectrum

Scandics største hotell – en eksklusiv opplevelse

I hjertet av København finner du Scandics hittil største hotell, rett ved kanalen og et rikt opplevelsestilbud.

Scandic Spectrum byr på en helt ny hotellopplevelse med over 600 rom, fem restauranter og barer, konferanserom og et spa og wellness-område. Her kombineres en god natts søvn med fasiliteter i toppklasse og et bredt spekter av aktiviteter – fra live musikk til gourmetmåltider og avslapning. 

Samtidig har hotellet et stort fokus på nordisk natur og bærekraft, ettersom Scandic Spectrum er en del av Danmarks eneste Nordic Ecolabel-sertifiserte hotellkjede.

Dette nye hotellet i Danmarks hovedstad er designet av Dissing + Weitling, og designstudioet Space Copenhagen sto for designet av innredningen. HOLMRIS B8 leverte alt løst og fast møblement i hotellet. 

Ta med naturen inn

Naturen står i fokus fra det øyeblikket gjestene setter sin fot innenfor døren. Alt fra lobbyens bar og frodige bakgård, rommenes interiør, hotellets rooftop bar og gourmetrestauranten i sjette etasje har hentet inspirasjon fra naturen. Barens marmorbord er kombinert med store vinduer som slipper inn de maritime omgivelsene.

Betong og stål skaper kontraster til det varme gulvet i tre. Møblenes organiske former og fløyel myker opp uttrykket, og skaper varme og hygge i rommene. 

HOLMRIS B8 spesialdesignet noe av hotellets faste innredning. Alt løst inventar, som lamper, bord og stoler, er fra HOLMRIS B8s egen kolleksjon, Labofa, Fredericia, Hay, &tradition og Mater med flere.

Scandic Spectrum åpnet i juni 2022.