Unik BIG arkitektur 

I Esbjerg, rett ved vannkanten, har det globale danske arkitektbyrået Bjarke Ingells Group (BIG) designet et nytt bofellesskap-konsept med en vanvittig utsikt. 

Denne særegne bygningen, med sin spesielle utforming og flotte beliggenhet like ved strender og sykkelstier, er et klassisk BIG arkitektonisk design. 

Trendy interiør fra HAY

A Place To tilbyr de byens studenter og hotellgjester lyse og moderne rom innredet i nydelige design fra danske HAY. Dette er rom fulle av kvalitetsmaterialer.

BIG skapte arkitekturen og HAY formet interiør konseptet. HOLMRIS B8, som er en av verdens største forhandlere av HAY, fungerte godt som en bro mellom HAY og A Place To. 

Vi tok oss av kundekontakten og prosjektledelse, så vel som levering og montering av møblene, i tett samarbeid med HAY. Vi hadde også ansvaret for å velge ut alle senger og annen tilleggsinnredning. 

Et nytt bofelleskap – konsept 

A Place To kaller seg selv et fleksibelt bofellesskap for studenter og unge fagfolk. Denne flotte bygningen på Esbjerg huser 117 studioleiligheter som rommer 30 – 102 kvadratmeter. Alle leilighetene er møblert med HAY design og har en privat kjøkkenkrok og balkong. 

De naturlige omgivelsene gjenspeiles i hjemmene med trepanel fra Reform og et spesiallaget sementgulv som fremhever den nærliggende strandkanten. 

Kjøkkenområdet er utstyrt med CPH Round bord og Revolt stoler fra HAY samt et spesialdesignet hyllesystem. Alle leilighetene er også utstyrt med alkove og den komfortable sofaen ARBOUR.

Sosiale fellesområder

I tillegg til studentboliger har A Place To også en rekke fellesarealer som utgjør hjertet i det nye bofellesskap-konseptet. I Atrium og Staytion får beboerne alt fra ping – pong bord og foosball til yoga og filmrom – og alle områder er møblert med trendy møbler fra Hay. 

Til slutt har A Place to også et hotellområde med tre forskjellige typer rom å velge mellom. De har også egen restaurant og en cocktailbar i 17. etasje. 

A Place To åpnet høsten 2021.