Our Domain Amsterdam South East

Bo urbant i hjertet av Amsterdam

I Amsterdam har HOLMRIS B8 hatt et nært samarbeid med det nederlandske studioet Pubbik & Vos på innredning av et nytt urbant boligkompleks. 

“Our Domain” er en rekke utleieleiligheter som utvikles av Greystar. Her tilbys “living as a service” til den nye generasjonen studenter og unge fagfolk som ser etter rimelige kvalitetsboliger der god eiendomsservice og fellesfasiliteter står i sentrum. 

“Our Domain” er lokalisert i hjertet av Amsterdam og har hele 1,559 utleieleiligheter fordelt på tre tårn som er tilkoblet et grøntområde. De tre bygningene deler en resepsjon, et salongområde, en butikk, fleksible arbeid- og studierom, kino, restaurant og gym. 

Et ungdommelig og fargerikt miljø 

Interiørdesign-konseptet, utviklet av Pubblik & Vos, er stilig og fargerikt kombinert med ulike materialer og tekstiler som tre, betong, ull og fløyel. Designkonseptet utspiller seg i resepsjonsområdet. Her er resepsjonen omgitt av mørkt tre og mørke farger på veggen som er dekorert med skateboards. 

I salong- og musikkområdene kan beboere slappe av på store, komfortable fløyelssofaer som er plassert sammen med kaffebord i betong og glass. Arbeidsområdene er møblert med mørke bord, klassisk belysning og stoler i stripet stoff. 

HOLMRIS B8 leverte spesialdesignede møbler, innredning samt vindusløsninger, veggkunst og dekorativ belysning tilpasset “Our Domain”.