Clarion Hotel

Oslos nye kunsthotell

Kunst, kultur og kulinariske opplevelser er nøkkelord for å beskrive nye Clarion Hotel Oslo. Hotellet ligger i attraktive Bjørvika og skaper sammen med sine nærmeste naboer, Operahuset og Munchmuseet, rammen for en helt spesiell kulturopplevelse.

Hotellet kan by på mye mer enn et lekkert design. Det er nesten som et galleri i seg selv. Målet har vært å gi hotellet et sterkt kunstnerisk uttrykk som knyttes sammen med resten av interiøret på en inspirerende måte. En permanent kunstsamling suppleres med arrangementer og midlertidige utstillinger i nært samarbeid med Oslos kulturinstitusjoner.

Interiørstilen, som det svenske arkitektfirmaet Semrén & Månsson har hatt ansvaret for, er elegant og vågal. Sort marmor, glass og spektakulære lysinstallasjoner kontrasteres av knallfargede design, som til sammen er med på å skape en unik og eksklusiv atmosfære.

Vi er stolt over å ha bidratt med rådgivning og administrasjon i forbindelse med byggingen, i tillegg til å ha levert og montert møbler, tekstiler og belysning til 255 hotellrom, suiter, fellesarealer og restaurant samt konferansefasiliteter med plass til 1200 personer. Videre har vi levert og montert spesialpaneler i offentlige områder og satt inn dører og gulvlister i korridorer.