Globalt rederi

Bærekraftig og allsidig kontormiljø

Da et anerkjent globalt rederi skulle flytte inn i nye lokaler i København, var ønsket å friske opp omgivelsene og skape et mer allsidig arbeidsmiljø for de ansatte. ALL THAT MATTERS Design utviklet design- og interiørkonseptet for et unikt kontormiljø som både omfavner bedriftens historie og imøtekommer en moderne bedrifts ulike funksjoner og behov.

Bedriftens historie og stolte arv kommer tydelig til uttrykk gjennom ulike klassiske design, mens moderne møbler som brukes på en utradisjonell måte, er med på å understreke en fremtidsrettet tankegang. Ved å plassere spesialproduserte scenetrapper i et stort kaféområde er det for eksempel lagt til rette for at de ansatte kan møtes på tvers av avdelinger i et mer avslappet miljø.

Balansert og innbydende arbeidsmiljø
Å skape ulike rom å møtes i, og ikke minst utfordre de vanlige måtene å jobbe på, har stått sentralt i dette prosjektet. På den måten kan de ansatte raskt og smidig ta i bruk møterom, stillerom, sosiale områder, samarbeidssoner og spiseområdet.

Inspirasjonen til interiørets farger og materialer er hentet både lokalt og internasjonalt, hvor det er brukt naturlige materialer som skinn, ull og treverk. HOLMRIS B8 har blant annet spesialutviklet dekorative romdelere og praktiske treskap for oppbevaring av AV-utstyr. Skinn og ull er brukt til å skape god akustikk og et innbydende møblement.

Bærekraftig endring
I det nye arbeidsmiljøet er opptil 55 prosent av møblene gjenbrukt fra bedriftens tidligere lokaler. Dette forlenger levetiden til møblene og legger til rette for en bærekraftig endring, som var et ønske fra bedriften. De øvrige møblene er levert av HOLMRIS B8.