Clarion hotel Sundsvall

Når hotellet blir et unikt møtested

Midt i en av Sveriges vakreste byer har HOLMRIS B8 i samarbeid med det svenske arkitektfirmaet Tengbom vært med på å realisere det nye, elegante destinasjonshotellet Clarion Hotel Sundsvall, som er forvandlet fra parkeringsgarasje til et trendy møtested.

Ikke bare byr Clarion Hotel Sundsvall på 270 stilfulle rom, hotellet er også designet til å være byens nye «dagligstue» hvor man kan møtes uten å måtte overnatte.

I tillegg til spaområde, har hotellet en imponerende takterrasse med basseng og skybar – for ikke å nevne utsikt over byens tak og den buktende Selångersån fra alle kanter. Videre er det mulig å treffes i hotellets to restauranter eller konferanseavdeling til en deilig middag eller et faglig arrangement.

Trendy stue
Lette og tunge uttrykk, horisontale og vertikale linjer samt lyse, nordiske farger og varme nyanser møtes i designkonseptet til det nye hotellet fra Nordic Choice Hotels-kjeden. Naturmaterialer, myke tekstiler, designmøbler og nøye utvalgt belysning bidrar til å gi det nye hotellet et trendy, men allikevel hjemmekoselig uttrykk.

HOLMRIS B8 har levert og installert alt til Clarion Hotell Sundvalls rom, restauranter, skybar, lounger og konferansesenter – fra møbler, tepper og gardiner til belysning og utskjæringer på blant annet barer og resepsjonsdisker.

Clarion Hotel Sundsvall åpnet 1. september 2021.