En asiatisk restaurant utenom det vanlige

Oppsiktsvekkende detaljer. Knallfarger. Bordplater med glimmer. Et unikt terrazzogulv. Det oser av sjarm og personlighet i den asiatiske restauranten Tigermom i København, som har vekket internasjonal oppmerksomhet.

Designertrioen ATM Design har i tett samarbeid med restaurantens eier utarbeidet et unikt interiørkonsept som HOLMRIS B8 har realisert i form av møbler, lamper og skreddersydde løsninger.

Tanken bak designet til Tigermom var å lage et rom fylt med spennende inntrykk ved å skape kontraster mellom et tradisjonelt, jordnært uttrykk og moderne, finurlige detaljer.

”– Vi har lagt vekt på de små detaljene fordi vi mener det er detaljene som etterlater et varig inntrykk hos gjestene, ”sier Alexandra Raben-Levetzau, interiørdesigner i ATM Design.

Dette kommer blant annet til uttrykk i de burgunderfargede metallskjermene, som er prydet med hjertemønster i stedet for det tradisjonelle hullmønsteret. I garderoben bidrar plysjvelur, messinghengere og neonlys til å gi gjestene en varm og unik velkomst.

Hele restauranten er full av komplementære kontraster. Klassiske lamper og stoler er kombinert med rosa barfronter og bordplater med glimmer. Lokalene til Tigermom er vågale og spennende, og overalt kan gjestene utforske de mange detaljene som er med på å skape den helt spesielle stemningen.