Hotel Jutlandia

Tradisjonsrikt hotell med boutique-atmosfære 

Det familieeide Hotel Jutlandia ligger i hjertet av den nordjyske havnebyen Frederikshavn og er en viktig møteplass for både byens befolkning og hotellgjester fra inn- og utland. For å modernisere hotellet og samtidig bevare den hjemmekoselige atmosfæren gjennomgikk hotellet nylig en omfattende renoveringsprosess. 

I samarbeid med det danske designstudioet All That Matters var HOLMRIS B8 ansvarlig for å levere møbler og inventar til lobbyen, restauranten, møterommene og to av hotellets suiter. 

HOLMRIS B8 har lagt vekt på å skape en koselig og unik boutique-atmosfære som du kan oppleve på steder i New York og Paris – et sted hvor både gjester og byens lokalbefolkning føler seg hjemme og ønsker å møtes over en bedre middag, en kopp kaffe eller en drink. 

Varm velkomst

I hotellets lobby har det tidligere litt upersonlige velkomstområdet blitt forvandlet til tre hjemmekoselige og moderne stuer. Stuene er innredet med tepper, varme farger, planter, bokhyller og skandinavisk design, med flere referanser til hotellets opprinnelse fra 1960-tallet. 

Gjestene kan blant annet glede seg over flotte design fra Fredericia Furniture, Stellarworks, Gubi og Poul Henningsen, mens HOLMRIS B8 har spesialprodusert lobbyens unike bokhylle i massiv eik og den karakteristiske resepsjonsskranken i sort marmor med messingplater montert i ulike vinkler. Alle møblene er unike og gir stedet et helt spesielt hjemmekoselig preg. 

I de to karakteristiske suitene videreføres den hjemmekoselige stemningen med en kombinasjon av dristige fargevalg, eldre møbler, vakker kunst og et håndlaget skap fra HOLMRIS B8 i røkt eikefiner. 

– Vi har virkelig lykkes med å skape noe som er unikt og treffer bredt. Gjestene våre roser innredningen og sier at de ikke har sett lignende noen andre steder. De synes det er inspirerende å ha så mange forskjellige møbler samlet på ett sted, og forteller at de liker å finne sin egen lille krok hvor de kan føle seg som hjemme, sier Camilla Frost, eier av Hotel Jutlandia.