Hulgaard Advokater

Advokatkontor med hjemmekoselig atmosfære

Hulgaard Advokater ville gjerne innrede kontoret sitt i Aarhus på en strategisk måte. De hadde nemlig et ønske om å tiltrekke seg og beholde sine kunder og ansatte ved å fremstå som et mer spennende og innovativt advokatbyrå. – Vi ønsker å skape en nærhet til kundene våre og samtidig styrke samholdet blant våre ansatte. Derfor har vi valgt å ha et velkomstområde i stedet for en resepsjon, og vi har brukt størsteparten av plassen på fellesområder til ulike formål, sier Øjvind Hulgaard, Managing Partner i Hulgaard Advokater.

Advokatbyrået flyttet fra Aarhus sentrum til dagens lokaler ved marinaen Marselisborg Lystbådehavn. HOLMRIS B8s serviceteam tok seg av alt fra innredningen til innflyttingen i de nye lokalene, og leverte kontorer klare til bruk. – Vi leser nå avisa i sofaene med utsikt over marinaen, og i stedet for en kantine har vi fått et område med barbord og -stoler hvor vi spiser lunsj, møtes over en kopp kaffe eller avholder kundearrangementer, sier Hulgaard.

Et annerledes advokatbyrå
Innredningen hos Hulgaard Advokater skiller seg fra det de fleste nok forventer å finne hos et advokatbyrå: Her finner du ikke møbler fra Arne Jacobsen eller PH Design. Det var et bevisst valg å gå utenom de tradisjonelle møbelikonene. I møbelvalget ble det i stedet lagt vekt på bærekraft og godt håndverk, med en kul, avslappet nordisk stil som passer godt til Hulgaard Advokaters forretningsfilosofi. Dette bidrar til at gjester og ansatte føler seg som hjemme.

– I valget av møbler har vi lagt vekt på bærekraft og godt håndverk, med et kult nordisk uttrykk. Den avslappede nordiske stilen passer godt inn i vår måte å drive forretninger på, og det gjør at gjestene våre føler seg som hjemme, avslutter Hulgaard.