Telias nye hovedkontor

Telias lokaler på Økern portal. Prosjekt ved Iark interiørarkitekter

I september 2021 kunne medarbeiderne glede seg over det nye 20.000 kvm store hovedkontoret i bydel Økern. Hovedkontoret samlet 1700 medarbeiderne som tidligere var spredt rundt om i byen.

Interiørkonseptet for det nye hovedkontoret er utviklet av det norske arkitektfirmaet IARK, og vi i Holmris FormFunk opptrådte som Telias ene kontaktpunkt og rådgiver, samt leverandør av alt av møbler og innredning.

Gjenbruk, donasjon og retur

Vi startet prosessen med å kartlegge og registrere Telias eksisterende kontormøbler og utstyr.

Kartleggingen ga prosjektet en komplett digital oversikt over hvilke møbler som kunne gjenbrukes i de nye kontorene, hvilke som kvalifiserte til vårt returprogram og hvilke som kunne doneres til andre organisasjoner i vårt donasjonsnettverk.

Sammen klarte vi å gjenbruke rundt 40 % av alle møbler fra Telias gamle kontorer. Mye takket være Holmris FormFunk møbelpleie- og vedlikeholdsteam, som sørget for reparasjoner og rengjøring.

Sirkulær tankegang

De gamle lilla arbeidsklærne Telia skulle bli kvitt, ble til et storstilt prosjekt. Vi fikk samlet inn alle de gamle arbeidsklærne fra Telia-ansatte, granulerte tekstilene og forvandlet dem til nye overflater på skrivebord og hyller.  

Videre gav vi Telia avgjørende råd om valg av nye produkter fra et bredt spekter av møbelmerker, med fokus på gode materialer og lang levetid.

Av Telias 5300 møbler ble 2290 gjenbrukt i ny lokasjon. 1855 møbler solgt videre av Holmris FormFunk via B2B. 229 møbler fikk et nytt liv hos medlemmene i donasjonsnettverket vårt. 938 møbler ble resirkulert.