DTU Skylab

DTUs nydesignede innovasjonsmiljø

Nord for København, i Lyngby, har Danmarks Tekniske universitet åpnet DTU Skylab. Her finner du et imponerende innovasjons- og læringsmiljø der studenter, forskere og bedrifter med forskjellig ekspertise på ulike områder kan møtes for å utveksle kunnskap og utvikle nye, banebrytende løsninger. 

DTU Skylab ligger på universitetets campus, i et bygg på 5500 kvadratmeter som inneholder blant annet laboratorier, verksteder, klasserom, prosjektrom, et stort auditorium, lounge-områder og en kantine. Designkonseptet ble utviklet av arkitektselskapet Mtre, og HOLMRIS B8 leverte og installerte alle møblene.

Et møte mellom kontrastene

Nytt og gammelt. Glass og betong. Stål og skinn. Høyt, lavt, mykt. DTU Skylabs design kjennetegnes av dramatiske kontraster som skaper et idéstimulerende miljø.

I den romslige lobbyen kombineres vindusseksjonene med betong. Her møter besøkende det vakre konferansebordet i lyst treverk fra Nikari, samt Odette barstoler i skinn og stål fra Massproductions. 

Flere mindre prosjekt- og møterom gir folk muligheten til å utveksle idéer over høye bord eller i lave, myke sofaer. Aperi sofaer og Funk konferansebord fra Lammhults, samt KEVi Air stoler fra Engelbrechts er å finne her.

Nytt og gammelt møtes i det store, sentrale møterommet med vakre trevegger. Gjenbrukte, klassiske Y stoler kombineres med det ultramoderne Attach-bordet fra Lammhults. I kantineområdet er det en avslappende lounge-atmosfære, der skinnsofaen fra Johanson Design kombineres med bord fra Massproductions og stoler fra Verpan.