CBS Station

Nytt innovasjonssenter styrt av studenter

Den tidligere politistasjonen i Frederiksberg har blitt forvandlet til et sosialt fellesskap og innovasjonssenter for studenter. Over 400 elever er påmeldt fra åtte forskjellige universiteter og utdanningsinstitusjoner. 

CBS Station er verdens første studentdrevne innovasjonssenter hvor studenter, gründere, forskere og etablerte bedrifter kan utveksle ideer og utvikle nye prosjekter sammen. 

Designkonseptet for CBS Station ble utviklet av arkitektfirmaet ArcgencY, og HOLMRIS B8 leverte møbler, inkludert installasjon, og tok oss av koordinasjonsoppgaver. 

State-of-the-Art Design

Hovedmålet med renoveringen og utformingen av CBS Station var å etablere “state-of-the-art” fasiliteter og attraktive lokaler som gir studentene og eksterne partnere en følelse av å høre hjemme.  

Et hovedelement av CBS Station er det store området med prosjektarbeidsplasser. Denne arbeidsplassen er utstyrt med HOLMRIS B8s egne Quadro og Q2 bord, Labofas Heritage Collection stoler, og New Order hyller fra HAY. 

Studentsenterets prosjektrom er også møblert med Heritage Collection stoler og Snap bord fra HOLMRIS B8. Framery Pod tilbyr lydisolerte rom for digitale møter uten avbrudd eller forstyrrelser. Makerspace, som fungerer som verksted og idérom for CBS Stations gjester, har blitt utstyrt med HOLMRIS B8s levert spesiallagde arbeidsbord og en serie KEVI krakker fra Engelbrechts.

Avslapning i attraktive omgivelser

I tillegg til arbeidssoner og prosjektområder kan gjestene slappe av og utveksle ideer i fellesområdet som er utstyrt med møbler fra b.l.a Artifort, Verpan, Alki og Gubi. 

I kantinen kan studentene nyte en god lunsj og samtale ved de lange Slice-bordene eller rundt kafébordene fra Normann Copenhagen. CBS Station har også et eget avslapningsrom hvor studentene kan ta det helt med ro. HOLMRIS B8 har utstyrt rommet med yogamatter, Grandprix stoler fra Softline og små bord fra Vitra i kork.

HOLMRIS B8 har også levert møbler til CBS Stations møterom og store konferanserom med plass til 90 deltakere.