AC Hotel Bella Sky Copenhagen

Himmelsk vakkert hotell

Da AC Hotel Bella Sky Copenhagen sto ferdig, var det Nordens største hotell. I Danmark var det også det første hotellet hvor utbyggeren hadde brukt en innkjøpsagent for å håndtere hele innredningsprosessen.

Det karakteristiske hotellet med sin geometriske arkitektur er designet av 3XN. De to «skjeve» tårnene, som til sammen utgjør firestjernershotellet på Amager i utkanten av København, ønsker kundene velkommen inn til 814 hotellrom, fem restauranter, resepsjon, 32 konferanserom og en spa-avdeling.

Takket være HOLMRIS B8s innkjøpstjeneste håndterte vi hele prosessen med å utarbeide hotellets interiørkonsept i samarbeid med utbyggeren, samtidig som vi la til rette for anbudskonkurransen for innredningen. Her ble TEA valgt ut til å dekorere alle offentlige områder, de fem restaurantene og konferansefasilitetene, mens 3XN dekorerte alle hotellrommene. I tillegg til å være utbyggerens sparringspartner leverte vi alt av løse og faste møbler til hele hotellet.

Skandinavisk tema
Hotellets overordnede tema er «New Nordic Cool». Det forener skandinavenes hjemmekoselige, lyse innredning med det beste fra vår designtradisjon, der nøkkelordene har vært enkelhet, god funksjonalitet og høy kvalitet – både når det gjelder design og materialer.

Naturmaterialer som ull, skinn og røkt eik er gjennomgående for hotellets varme stil og interiør, og skaper en rød tråd til det fredede naturområdet Amager Fælled som ligger i nærheten.

Det er valgt en kombinasjon av nye og klassiske design, fra for eksempel Hay, Arne Jacobsen og Finn Juhl, hvor den organiske formen er gjennomgående og skaper en uformell og avslappet atmosfære.

Hver restaurant har sin egen stil og gir gjestene en personlig og unik opplevelse.