Aalborg Portland

Nye møbler ga bedre plassutnyttelse

Hos Aalborg Portland, Danmarks eneste produsent av sement, hadde man lenge ønsket seg nye møbler i kantinen, gjestekantinen og styrerommet. Møblene var slitte, tunge og trengte et mer tidsriktig utseende. I tillegg var sementprodusenten også klar over at en oppdatering av møblene kunne forbedre arbeidsmiljøet og dermed skape en mer attraktiv arbeidsplass for både nåværende og fremtidige ansatte.

Derfor ba Aalborg Portland fem selskaper om å komme opp med en ny møbelløsning, inkludert HOLMRIS B8.

Karen Larsen, administrativ koordinator hos Aalborg Portland, forteller:

”Da HOLMRIS B8 presenterte løsningen sin, ble vi virkelig imponerte. Løsningen deres var veldig annerledes, og de turte å utfordre oss. For eksempel skilte planløsningen deres for kantinen seg ut med små øyer, og møblene var moderne og så ut som noe vi også kunne ha likt å ha stående hjemme.”

HOLMRIS B8 ble derfor utvalgt til å levere bord, stoler og lamper til en helt ny kantine og gjestekantine samt et nytt styrerom. De små, men praktiske stolene fra Vitra i kantinen er fine å se på og samtidig motstandsdyktige mot skitt som arbeiderne ikke kan unngå å ta med seg.

”Gjestekantinen er mye mer brukt i dag”
I gjestekantinen anbefalte HOLMRIS B8 å montere en skjerm, slik at rommet også kan brukes til møter når det ikke er gjester på besøk. Dette har ført til at stadig flere bruker gjestekantinen, som er blitt både koseligere og mer fleksibel.

Styrerommet har også vært flittig i bruk. Karen Larsen forteller:

“De nye flotte møblene og spesielt stolene, som man sitter fantastisk godt i, har gjort at stadig flere velger å avholde møtene sine her. Moderniseringen har i stor grad hjulpet oss med å utnytte plassen vår bedre.”