Danske Bank Odense

En moderne og åpen bankbygning

Når du kommer inn i Danske Banks nyoppussede lokaler på Albani Torv i Odense, blir du ønsket velkommen av et stort, åpent og grønt miljø preget av skandinavisk design med hvite linjer, store glassflater og varmt treverk. Bygningens innredning er basert på et designkonsept for arbeidsplasser som er utviklet av PLH Arkitekter.

Her er det høyt under taket, der målsettingen har vært å skape et åpent miljø for både kunder og ansatte samt å sikre et sterkere fagmiljø.

Derfor er Danica, Danske Forsikring, Private Banking, Banking Danmark, Landbrugscenter og en Danske Bank-filial samlet under ett og samme tak, der det er lagt til rette for et moderne og allsidig arbeidsmiljø med løsninger av ypperste kvalitet.

Moderne møbler komplementerer arkitekturen
Åpenhet er et av nøkkelordene for bygningens arkitektur, som Arkitema Arkitekter står bak. Et åpent atrium utgjør bygningens midtpunkt, hvor myke loungemøbler og en vakker trapp oppmuntrer til henholdsvis avslapning og gode samtaler.

”– Danske Banks interiørkonsept er dynamisk og må fortløpende kunne tilpasses mennesker som kommer og går. Vi var på utkikk etter en partner som både kunne produsere spesialtilpassede møbler og levere et stort utvalg av andre møbler. Samtidig ønsket vi å samarbeide med noen som kunne utfordre oss og komme med ideer til hvordan vi kunne skape den beste arbeidsplassen for våre ansatte, i tett samarbeid med våre egne arkitekter i Danske Bank. HOLMRIS B8 har vist at de var den rette samarbeidspartneren for oss, sier Claes Wilhelmsen fra Group Procurement-avdelingen i Danske Bank.

Alle de 135 arbeidsplassene i bygningen har heve- og senkebord samt låsbare skap som alt sammen er spesialutviklet av HOLMRIS B8 for Danske Bank. HÅG Capisco-stolen er valgt for arbeidsplassene, som lar brukeren velge mellom en rekke ulike arbeidsstillinger.

Bankbygningen har flere typer møterom i forskjellige størrelser og med ulik innredning – fra stillesoner, hvor ansatte kan jobbe for seg selv eller snakke i telefonen, til større møterom med blant annet HOLMRIS B8s DO1100 konferansebord.

Totalløsning fra HOLMRIS B8
Danske Banks arkitekt Annemarie Thoke har tatt hånd om innredningen i de nyoppussede lokalene i Odense, mens HOLMRIS B8 har levert alle møbler og alt interiør. Ifølge Danske Bank har den tette kontakten med HOLMRIS B8, som har lagt vekt på optimaliseringer og finjusteringer, vært med på å skape en svært god prosess med tilhørende godt resultat – levert til rett tid.