Hempel

Nytt hovedkvarter for malingsgigant

Den danske malingsleverandøren Hempel har åpnet dørene til selskapets nye, romslige hovedkvarter, Hempel Campus, i Kongens Lyngby i Nordre København. Byggets rektangulære former og hvitvaskede fasader er en klar referanse til selskapets første fabrikk i Københavns Amager-distrikt i 1915. 

Interiøret er en fryd for sansene. Her finner man organiske spiralformer, møbler og materialer i høy kvalitet, og et eksepsjonelt høyt detaljnivå. Alt er utformet for å balansere og harmonisere med hverandre.

Sweco Architects designet det iøynefallende bygget, og HOLMRIS B8 leverte alt av møblement, tepper og lamper, i tillegg til en rekke løsninger spesielt tilpasset Hempels behov.

Inspirert av malingens verden

Hempels nye hovedkvarter ble bygget i tre steg: HQ1, HQ2 og HQ3. HOLMRIS B8 hjalp til å møblere alle tre. Sammen utgjør delene et omfattende research- og innovasjonssenter på 26 000 kvadratmeter med plass til mer enn 400 ansatte.

Interiørdesignet var inspirert av Hempels egen verden – av spiralen som oppstår når to eller flere løsemidler kombineres i skapelsen av maling og lakk. Formen fremheves på vakkert vis i en skulpturell spiraltrapp av tre i byggets atrium. 

Gjennomgående kvalitet

HOLMRIS B8 leverte all innredning til hovedkvarteret – alt fra pulter, kontorstoler og oppbevaringsløsninger, til belysning og skap. Dette inkluderte skrivebordsskuffer i filt, som passet inn i en serie med spesialtilpassede skap til oppbevaring av dokumenter. De promoterer fleksibilitet ved å gjøre det enkelt for ansatte å sitte og jobbe der de ønsker. HOLMRIS B8 skapte også et spesialtilpasset bord til et av Hempels møterom.

Kantinen, loungeområdene, auditoriet, møterommene og fellesområdene ble også innredet av HOLMRIS B8, med ekstra vekt på kvalitet. Her finner man utvalgt interiør fra Labofas Heritage Collection, lamper fra Menu, Menus Harbour Lounge Chair, Muutos Outline sofaer, sitteplasser fra Gubi Beetle bar og høye bord fra Muuto.

I tillegg til å levere ny innredning, hjalp HOLMRIS B8 også Hempel med å gjenbruke deres eksisterende møtebord. De gamle bordplatene ble erstattet av nye, laget i HOLMRIS B8s egne verksted.