UNITY Hammarby Sjöstad

Nytt kontorfellesskap kombinerer industriell arkitektur og moderne design 

I Stockholms gamle industrikvarter Hammarby Sjöstad er områdets tidligere turbinhall blitt forvandlet til kontorfellesskapet UNITY Hammarby Sjöstad, hvor røffe og industrielle omgivelser brytes opp av moderne design, naturmaterialer og møbler av høy kvalitet. 

Designkonseptet for det nye kontorfellesskapet er utviklet av Tom Dixons designstudio, Design Research Studio. HOLMRIS B8 har i samarbeid med det danske designstudioet Designcraft og kunden Aberdeen stått for prosjektering, budsjettering, planlegging, koordinering og gjennomføring av prosjektet. HOLMRIS B8 har også vært totalleverandør av alt innen møbler og løst inventar til både kontorområder, møterom, studioleiligheter og velkomstområde. 

Co-working i flotte omgivelser

Med hele 140 studioleiligheter, 150 arbeidsplasser og private kontorer samt en restaurant, et treningssenter og en stor «barception» kan frilansere og bedrifter i den svenske hovedstaden glede seg over et fleksibelt miljø hvor man både kan bo og jobbe – med alle nødvendigheter innen rekkevidde. Inventaret i kontorfellesskapet er samtidig så fleksibelt utformet at man enkelt kan flytte rundt på det for å rydde plass til større arrangementer. 

Under det 18 meter høye taket i de store turbinhallene skaper de blanke og runde Tom Dixon-lampene en behagelig atmosfære og en kontrast til de industrielle omgivelsene, mens arbeidsplassene er innredet med HOLMRIS B8s egne S60 arbeidsbord samt stoler fra Labofas Heritage Collection. Møterommene er utstyrt med HOLMRIS B8s runde Cabale-bord og stoler fra Labofas Heritage Collection. 

Ønsker gjestene å snakke uforstyrret, kan de enkelt gjøre dette i den lydisolerte poden fra Framery. HOLMRIS B8 har også spesialprodusert en egen sovesofa til studioleilighetene, som henter inspirasjon fra et tidligere Tom Dixon-design. 

Det nye kontorfellesskapet UNITY Hammarby Sjöstad åpnet i november 2021. Det er det første av til sammen syv UNITY-kontorfellesskap som vil lanseres de kommende årene i blant annet Helsingfors, Malmö og Aarhus, hvor HOLMRIS B8 også vil levere møbler og inventar.